Bedenken

Wat zijn uw ideeën?
De verbouwing van een badkamer kan veel redenen hebben. Misschien heeft u net een huis gekocht waar u helemaal verliefd op bent, alleen de badkamer is nog niet naar uw zin. Mogelijk woont u al enige tijd in een huis waarvan de badkamer nu echt opgeknapt moet worden. Of wellicht heeft u wel gespaard of een erfenis gekregen en ziet u een nieuwe badkamer als een goede investering.

Voordat u nu enthousiast begint met het slopen van uw oude badkamer, is het goed om voor uzelf vast te stellen wat u wilt. Blader woonbladen door en informeer u bij Bimo om ideeën op te doen. Scheur foto’s uit van badkamers die naar uw smaak zijn. En vraag aan vrienden en familie of u een kijkje mag nemen in hun badkamer. Bedenk ook dat de nieuwe badkamer bij de rest van het huis moet passen.

Voorbereiden

Maak een schets
Maak eerst een schets van uw nieuwe badkamer. Een ruitjesblok kan hierbij goed van pas komen. Geef op de schets aan wat de plaats wordt van de nieuwe douchecel, het bad, de wastafel en eventueel het toilet. Maar ook wat u in gedachten heeft voor de vloer en of u bijvoorbeeld tegels of spatvaste verf op de muur wilt. Gebruik potlood voor deze schets, want uw eerste ontwerp zal lang niet altijd de beste oplossing blijken.

Een professioneel ontwerp
Bimo biedt u de mogelijkheid om bij een binnenhuisarchitect een ontwerp te laten maken. Hiervoor betaalt u een kleine vergoeding of zelfs helemaal niets als u het werk door ons laat uitvoeren.

Neem een betrouwbare badkamerspecialist in de arm
Laat de verbouwing uitvoeren door Bimo, Wij maken een duidelijke offerte voor de werkzaamheden. Het voordeel van het werken met Bimo is dat wij alles in eigen hand houden, van de sloopwerken, afvoerkanalen, chape, afdichten, tegelen, voegen, electriciteit tot en met het opblinken van het sanitair bij oplevering. Door deze manier van werken staan u geen onaangename verassingen te wachten en daardoor is de prijs in veel gevallen lager dan wanneer u dit zelf zou doen.

Waar doucht u straks?
Woont u al in het huis waarvan de badkamer verbouwd wordt? Regel dan meteen bij ons uw personal douchewagen zodat u tijdens de verbouwing gewoon verder kunt douchen.