Hansgrohe en Bimo

Axor Montreux - Terug in de tijd

Tijd voor bezinning. Een terugblik op onze geschiedenis, op echte waarden en de kunst van het leven. Met authentieke vormen in de stijl van de Belle Epoque, laat de badkamercollectie Axor Montreux deze periode tussen traditie en modern en tussen romantische kuuroorden en de industriële revolutie weer opleven. Net als de stijlmix tussen architectuur en ambiance. Modern vermengt zich met klassiek en barok met futuristisch. Dankzij de heldere geometrie is er voor Axor Montreux een breed speelveld waaruit veel verschillende badkameroplossingen kunnen worden gegenereerd.

Axor Massaud - De natuur als inspiratiebron

Geïnspireerd door de natuur, heeft Jean-Marie Massaud een fascinerende badkamercollectie ontworpen: Axor Massaud. Zacht gebogen lijnen, zoals de natuurlijke val van water. Met daartussen geraffineerd hoogstaande functionaliteit. Als de perfecte eenvoud laat Axor Massaud de symbiose tussen natuur en techniek, organische en geometrische vormen – tussen mens en water, object en ruimte zichtbaar worden. In de badkamer keren we de dagelijkse beslommeringen de rug toe om zo te genieten van weldoende momenten van intimiteit. Zelden staan we zo dicht bij onszelf en zijn we daarbij zo intensief verbonden met het belangrijkste element: water – bron van alle leven.

Axor Starck – Minimalisme

Het leven wordt alsmaar drukker, sneller en onregelmatiger. Geen wonder dat men in deze hectische tijd zoekt naar rust en eenvoud en naar ideeën die ons nieuwe kracht geven. Ideeën zoals Axor Starck, een kraanwerklijn slank in vormgeving, duidelijk qua functie, eenvoudige werking. Modern door het compromisloze minimalisme. Hier storen geen overbodige tierelantijnen. Net zoals een bron die water creëert, werd ook Axor Starck gecreëerd. Vormen die ons rust schenken en deze gejaagde tijd zeker zullen overleven.

Axor Starck ShowerCollection

Het principe: 12 x 12 cm. De mogelijkheden: praktisch onbegrensd. Het resultaat: een onvergelijkbare creatievrijheid! Een geconcentreerde horizontale, verticale of asymmetrische onfiguratie: aan u de keuze! Het kraanwerk, de douches, de opbergtabletten,·de luidspreker, de verlichting: alle elementen zijn hier modules voor ontspanning en kunnen volgens uw keuze geplaatst worden. De Axor Starck ShowerCollection is een schrander goed uitgekiend concept, volledig gewijd aan het individuele welzijn. Dankzij haar waait er een nieuwe levensadem doorheen de badkamer. Ontdek het plezier in het kwadraat!

Axor Citterio – Nieuwe Luxe

Wat houdt rijkdom eigenlijk in? En luxe? Vragen die niet alleen op materieel gebied maar ook filosofisch beantwoord kunnen worden. Als antwoord geeft Axor Citterio een collectie die van de badkamer een ruimte voor rust en ontspanning maakt, waar het wassen een ritueel wordt en water een levensbron. Axor Citterio maakt de rijkdom van water levend: duidelijke vormen, rijk aan details, een veelvoud aan mogelijkheden. Luxe op de tweede blik. Wat is eigenlijk rijkdom? Misschien heel eenvoudig: de dag met Axor Citterio beginnen.

Axor Urquiola - Awakening your Senses

Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van de tijd, bewust of onbewust, zijn eigen plek. Gekregen van oma of meegebracht van op reis. Modern of klassiek. Iedere ruimte vertelt zo zijn eigen persoonlijke geschiedenis. De verhalen en de wensen van mensen die deze ruimte bewonen en gebruiken. De afwisseling en het samenspel van persoonlijke stijlen vormen de basis van de nieuwe Axor Urquiola collectie. De Spaanse ontwerpster laat zich door mensen en hun verschillende wensen inspireren. Weg van uniforme en strakke structuren. Terug naar het detail en een ruimte waarin zintuigen geprikkeld worden. Vloeiende overgangen en zachte vormen karakteriseren de hele collectie. Ieder element heeft zijn eigen sympathieke en charmante kenmerken. In een persoonlijk vormgegeven ruimte versmelt alles samen tot een harmonieus geheel. Gebruik de nieuwe vrijheid voor uw levendige stijlmix. Ontwerp uw eigen individuele ruimte waar u zich kan ontspannen. Met Axor Urquiola wordt de scheiding tussen slaap- en badkamer opgeheven. Zo ontstaat een emotioneel veelzijdige ruimte die uw zintuigen prikkelt – iedere dag opnieuw.

Axor Uno² – Nieuwe perspectieven voor de badkamer

Het vervolg op een successtory: qua vormgeving onmiskenbaar Axor Uno, maar nog slanker, geometrischer en minimalistischer is ook Axor Uno² een voorbeeld voor tijdloze badkamerinrichting. Het is een alternatief voor elke badkamer waar design, architectuur en individualiteit belangrijk zijn. Mondain of discreet, puristisch of extravagant, bauhaus of postmodern: Axor Uno² past altijd perfect en staat garant voor een nieuw perspectief in de badkamer.

Hansgrohe en Bimo

Axor Carlton

Nostalgie betekent verlangen naar tijden, plaatsen, gebeurtenissen die we misschien alleen uit verhalen kennen. Zoals de gouden 20’er jaren. De wereld van de mondaine grand hotels. Axor Carlton is een klassieke kranenserie, die staat voor deze stijl. Vol variatie en perfect tot in detail, laat Axor Carlton herinneringen en fantasieën herleven. Trends komen en gaan maar Axor Carlton zal deze overleven en nostalgisch maar souverein blijven.

Pharo

Eeuwenlang werd het wassen en baden met water gezien als een ritueel. Deze momenten waren schaars en werden als zodanig gevierd. Bij Pharo zien wij het als onze taak om de geschiedenis te koesteren en te bewaren – deze momenten opnieuw te beleven en er daadwerkelijk van te genieten. Het is onze wens om de helende werking van water dichterbij de mens te brengen, om u intens te laten beleven hoe water voelt en hoe goed u zich voelt in water. Geniet ervan!

Puravida

Wit design straalt soevereiniteit, eerlijkheid en perfectie uit. Wit verlangt optimale perfectie in vorm. Met de·PuraVida collectie heeft Hansgrohe zichzelf deze verplichting opgelegd. Stijlvol en zinnelijk wordt het·essentiële in het middelpunt gezet : de sensatie van schoonheid.·Beschikbaar vanaf juni in België en Luxemburg