Duravit en Bimo

Blue Moon

Blue Moon. Niet baden – poolbaden. Hoe meer water, hoe meer plaats, hoe dieper, hoe mooier. Met zijn vierkante ommanteling en zijn cirkelvormig bad, herinnert de whirlpool Blue Moon niet alleen aan een zwembad, met zijn diepte van 530 mm leunt hij zo dicht moelijk bij een zwembad aan - en dat op het kleinst mogelijke oppervlak (140 x 140 cm). Je duikt in het met gekleurd licht verlicht water, je lichaam wordt volledig door water omhuld, enkel de rug raakt het bad - een aangename gewichteloosheid maakt zich van je meester. Poolbaden in de badkamer? Zich laten drijven? Zweven? Puur relaxen? Niet zo eenvoudig, dit ongelofelijke gevoel te beschrijven. Dit kunnen we je al verraden: zoals in Blue Moon heb je nog nooit een bad genomen.

Vero

Bijna elke badkamer heeft een vierhoekige basisvorm - waarom dan ook niet de wastafel die erin huist? Met Vero heeft Duravit een nieuw wastafelprogramma ontwikkeld, waarvan de typische hoekige vorm een vertrouwd element doet herleven. In zijn onverwisselbaar design verbindt Vero purisme met een vleugje nostalgie.

D-Code

D-Code. De sleutel voor een mooie badkamer. Zeker: goed design is niet alles. En toch maken goed geconcipieerde dingen het leven aangenamer. Des te beter dus, als goed design gewoon voor het grijpen ligt: Met D-Code presenteert Duravit een badkamerserie, zoals er nog geen enkele bestond - compleet van wastafel tot handdoekhouder, conceptueel consequent en met een prijs-kwaliteitsverhouding waar iedereen vrolijk van wordt. Optisch presenteert D-Code zich terughoudend – een rechthoek met afgeronde hoeken – de oervorm van de wastafel. De discrete vormen springen niet op de voorgrond maar passen naadloos in elke atmosfeer. Dat maakt D-Code zo tijdloos modern – ook een kenmerk van goed design. Met varianten en oplossingen voor alle denkbare badkamersituaties is D-Code het badkamerprogramma waarop velen gewacht hebben - u ook misschien?

2nd floor.

Een badkamer op een volledig nieuw niveau. Eten, slapen, werken, leven: de manier waarop we leven is onderhevig aan een stapsgewijze maar voortdurende vernadering. En - samen met ander aspecten van onze woning - is ook de manier waarop we de badkamer zien veranderd. De badkamer wordt niet langer gezien als een aparte, geïsoleerde ruimte maar als een integraal onderdeel van een organisch en open geheel. Als een ruimte die aan verschillende eisen moet voldoen. Als een ruimte die zich aanpast aan mensen, eerder dan dat de mens zich aanpast aan de ruimte. Functioneel en vriendelijk, uitnodigend en individueel. Om aan deze veranderende eisen te voldoen heb je de juiste badkamermeubels nodig: 2nd floor. Dit ontwerp van Sieger Design voor Duravit, geeft een nieuwe dimensie aan de hedendaags badkamerdesign. Welkom op een compleet nieuw niveau. Welkom bij 2nd floor.

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo

Duravit en Bimo    Duravit en Bimo

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo

Duravit en Bimo

Duravit en Bimo

Duravit en Bimo

Duravit en Bimo

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo

Duravit en Bimo   Duravit en Bimo