Bimo is de specialist op het gebied van lood. koper en zink. Bimo voor al uw koper en zinkwerken

Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons bedrijf aanwezig is. Dit deel van het loodgietervak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht.

Zinkwerken
Zink is een materiaal wat mooi en duurzaam is en kan in allerlei vormen worden toegepast. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen. Als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u. Verder kunnen wij uw woning voorzien van zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren.

Loodwerk
het loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels.

Lood, zink en koper zijn in België traditioneel de materialen waarmee waterhoudende of waterwerende dakdetails worden uigevoerd. Hierbij valt te denken aan dakgoten, kielgoten, gevels, daken staande naad, schouwen, dakranden…

Deze materialen onderscheiden zich door hun duurzaamheid met een te verwachten levensduur van 35 jaar voor zink tot 60 jaar voor koper en lood. Deze materialen zijn tevens milieuvriendelijk.

Bimo voor al uw koper en zinkwerken

 

Bimo voor al uw koper en zinkwerken

 

Bimo voor al uw koper en zinkwerken

 

Bimo voor al uw koper en zinkwerken

 

Bimo voor al uw koper en zinkwerken

Koperwerken van Bimo Koperwerken van Bimo