Inox schouwen en voeringen

Door onze jarenlange ervaring kan ik u maar één advies geven: plaats dubbelwandige inox schouwen!

Inox buizen zijn bestemd voor de afvoer van verbrandingsgassen van gasvormige brandstoffen van klassieke, HR of condensatieketels. 
Door de ronde doorsnede, de gladde en lekdichte binnenwand, de volkomen ïsolatie en corrosiebestendigheid maken inox buizen tot de meest geschikte rookkanalen, zij bevorden een betere trek die de rookafvoer bevordert en de afzettingen van roet, teer en andere afzettingen vermindert.

Wij plaatsen enkel schouwkanalen van hoge kwaliteit met een doorlopende las zodat een perfecte waterdichtheid verzekerd wordt.

Een schoorsteen voor alle brandstoffen moet periodiek geveegd worden, Het schoonmaken dient te gebeuren met een nylon borstel.

Dubbelwandige inox flexibel met de kwalificatie ‘LISS 2X316L’ is bestand tegen de rookgassen van hout- en kolenverbranding.  Deze flexibel is ook beter geschikt om een schoorsteen waarin voordien met kolen of hout werd gestookt te tuberen, dit om oxidatie van buitenaf tegen te gaan.  Bovendien is de constructie van dubbelwandige flexibel steviger en het materiaal is daardoor beter ‘zelfdragend’  De binnenkant van de dubbelwandige flexibel is glad en de rookgassen worden beter, met minder weerstand, afgevoerd.

Maak een afspraak bij u ter plaatse, dan geven wij u advies op maat!
Ervaar dat er nog zó veel mogelijk is, bel Rudie 011/622611 of mail : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.