Bimo is de specialist in het plaatsen of repareren van dakgoten!

Koperen dakgotenBimo de dakgotenspecialist

Bij een traditioneel bedrijf hoort de liefde voor het vak en het materiaal.

Dakwerk met materialen in alle soorten en maten wordt probleemloos door ons verzorgd.
De unieke kenmerken van bijvoorbeeld zink of koper zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen.Dakgoten

Of het nu gaat om standaardgoten, mastgoten of bakgoten in beugels, dakgoten op maat in houten betimmering of kilgoten, het is geen probleem.

Zink en koperen bedekkingen, dakgoten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbaken, er kan heel veel met zink en koper. Daken van zink en koper zijn een populaire ontwikkeling. De architectuur schrijft deze bedekking steeds vaker voor. Zij kunnen hiermee de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet zijn te realiseren. Zink onderscheidt zich door duurzaamheid!

De toepassing van metalen zoals koper bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn duurzaamheid, uitstraling en uitstekende verwerkingsmogelijkheden. Bovendien biedt koper een effectieve bescherming tegen inwerking van weer en wind en staat het garant voor kwaliteit en een zeer lange levensduur.

Dakgoten

Bimo heeft een ruime ervaring met alle voorkomende werkzaamheden aan dakgoten, dakkapellen, erkers, dak- en gevellijsten in zinken koper. Wij verzorgen ook maatwerk. Denk hierbij aan: getimmerde goten met zink afgewerkt of moeilijke hoeken. Wij maken goten voor nieuwbouwwoningen als voor renovatie van bestaande woningen. Maar ook voor de dakafwerking van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Dit alles realiseren wij voor een eerlijke prijs!

Dakgoten van Bimo