Bimo bvba voor uw centrale verwarming: als het echt goed moet zijn!Bimo uw verwarmingsinstallateur

Een lekker warm huis als u thuis komt! Snel warm water onder de douche! Dingen die voor ons allemaal vanzelfsprekend zijn. We vergeten echter snel dat er achter ons warme huis een hele installatie zit. Op dat gebied zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verwarming met stookolie of aardgas, een vloer- of wandketel en ga zo maar door. Laat u door Bimo informeren en kom erachter wat voor u de beste keuze is.

Als u eenmaal een keuze voor een ketel, leidingen, thermostaten en radiatoren heeft gemaakt zorgen wij ervoor dat alles netjes en vakkundig wordt geplaatst, met een minimum aan overlast en geheel volgens uw wensen. Na de installatie houdt onze service niet op. Om lang plezier te hebben van uw installatie is goed onderhoud van levensbelang. Bovendien beschikken wij over alle "registratienummers" die u recht geven op o.a.:

  • belastingsvoordelen bij vervanging van uw oude mazoutketel
  • btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan 10 jaar

 

Bimo installeert een ruim assortiment aan verschillende types radiatoren, van de eenvoudige paneelradiator tot de meest sierlijke decorradiator. Hier is smaak de bepalende factor ... kiest u voor discreet wit of voor een elegant kleurtje dat bij de gordijnen past?

Bimo uw radiatorspecialist

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s en zonder te veel milieubelasting, dat is wat u van een installatie van Bimo bvba kunt verwachten!

Bimo uw verwarmingsinstallateurBimo uw verwarmingsinstallateur

Efficiënt verwarmen, met een verwarmingsketel die altijd paraat staat wanneer u dat wilt, kost weinig moeite. Regelmatig onderhoud en juiste afstelling van uw installatie door Bimo bvba zijn dan heel belangrijk. Een goed geïnstalleerde, afgestelde en onderhouden installatie door Bimo doet wonderen en zorgt ervoor dat u op een koude winterdag niet voor verrassingen komt te staan!

Is uw ketel al wat ouder en is hij toe aan een grondige inspectie door een erkende vakman? Bel Bimo, die zal u vertellen of uw installatie ondermaats presteert en of u er voordeel bij hebt om eens na te denken over een nieuw toestel. De verwarming van uw woning is immers goed voor 50 tot 70 % van uw energierekening. Een moderne Vaillant ketel met een hoog rendement zorgt ervoor dat uw comfortabel verwarmde woning niet ten koste hoeft te gaan van uw portemonnee. Zuinig stoken wordt zo heel gemakkelijk.

Kortom, met een investering in een goede verwarmingsinstallatie van Bimo kunt u dus daadwerkelijk een verschil maken en energie besparen zonder in te boeten aan comfort!

Een overzicht van de verplichtingen van de eigenaar en gebruiker van een centraal stooktoestel inzake keuring, regelmatig onderhoud en auditing wordt in deze overzichtstabel (pdf, 28kb) gegeven . Voor de meeste verplichtingen kunt u een beroep doen op Bimo bvba. De attesten van ten minste 2 onderhoudsbeurten worden bewaard.

Nieuwe onderhoudsregels: bekijk de reportage