Bimo renoveert ook bij u!Bimo renoveert

Bimo is actief in woningrenovatie, gyproc- en pleisterwerk. Duurzaamheid en kwaliteit dat zijn onze sleutelwoorden, daarbij houden wij rekening met uw budget. Bimo denkt met u mee en streeft er na om een goede, transparante samenwerking met u uit te bouwen. Zodoende kunnen problemen voorkomen worden en gaat het eindresultaat exact naar uw wens zijn. Bij ons is het steeds mogelijk om zelf een handje toe te steken om zo het kostenplaatje te minimaliseren. Onze sterke punten zijn: flexibiliteit naar de klant, vakbekwaamheid van de werkmensen en een stipte werfopvolging. Ondanks zorgvuldige planning is het altijd mogelijk om in overleg wijzigingen aan te brengen. Informeer vrijblijvend naar onze basisprijzen. Graag komen wij kijken naar de te renoveren ruimtes om zo een meer exacte kostenberekening te kunnen maken.

Pleisterwerk

Pleisterwerken maken deel uit van het uitzicht van een mooi afgewerkt huis. Ze bepalen mede de leefkwaliteit van uw woning of appartement. De stukadoor zorgt ervoor dat bedradingen, leidingen en bevestigingspunten egaal afgewerkt worden met de muren en plafonds. Pleisterwerk is een belangrijke fase in het afwerkingsproces van uw woning, dit laat u het best over aan een vakman. Als eerste stap wordt er een grondlaag aangebracht, waarop de pleister beter kan hechten. De pleister zelf wordt manueel of machinaal aangebracht en glad afgestreken zodat uw muren en plafonds egaal worden. Door middel van polieren, bijschuren en het wegwerken van beschadigingen wordt het pleisterwerk proper afgewerkt. Alleen zo kan u zeker zijn van een perfecte bezettingslaag die klaar is om zonder problemen betegeld of geverfd te worden.

Onze renovatiewerken.

We verzorgen alle renovatiewerken aan privé-woningen, winkels, kantoren, horecazaken enz... Onder renovatiewerken verstaan wij het afbreken, vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande constructie.